Oana Roxana

Welcome to my world! Lifestyle & Journal
Recomandari

Comanda noua de la Elefant (aprilie 2021)

13 April 2021

Buna, dragilor! Se adunasera ceva carti in “favorite” in contul meu de Elefant si atunci cand am primit mail de la ei cu acel cod promotional pe care il baga din cand in cand – BOOKS50, am simtit ca e timpul sa dau o noua comanda, haideti sa va arat ce am achizitionat!

In primul rand, mi-am dorit tare mult cartile lui Valeriu Panoiu, pe care il urmaresc pe Youtube de ceva vreme, realizeaza un PODCAST foarte interesant in fiecare duminica, in care vorbeste despre viata, actiuni, oameni, urmand ca apoi sa prezinte recomandari pentru fiecare zodie in parte, pentru urmatoarea saptamana.

Am cumparat aceasta carte de la el impreuna cu un ziar acum o luna, si am devorat-o efectiv, asa ca am decis sa cumpar 3 din cartile scrise de el: despre astrologie, numerologie si Cartea Relatiilor. Imi place foarte mult modul in care scrie, are un stil specific si pe mine ma atrage foarte tare. Ma pasioneaza numerologia de ceva timp si vreau sa-i citesc cartea pentru a imi aseza informatiile deja adunate pana acum.

Carti Valeriu Panoiu

Pentru Dia am vrut neaparat sa iau mai multe carticele, avand in vedere ca nu prea are continuitate la gradinita perioada aceasta si trebuie sa compensez cumva acest aspect.

Aceste carticele sunt foarte dragute, o invata despre regulile de comportament, stiintele naturii, informatii de cultura generala, comportament, numai bune pentru dezvoltarea ei.

Ii place foarte mult limba engleza si am trecut la urmatoarea carticica de cuvinte in engleza, pe care i le citesc si repeta dupa mine. Mi-a placut foarte mult cartea “1000 de cuvinte in engleza”, foarte educativa, desenata frumos si o atrage foarte tare, deja am parcurs o particica din ea. “Pregatirea pentru scoala” este o carte mai solicitanta dar nu o fortez, facem cateva pagini pe zi, sau la cateva zile. Este o carte groasa, complexa, colorata frumos, de asememea. O recomand!

Am mai luat si “Gandire creativa” pentru a-i starni putin imaginatia, sa visam, gandim, proiectam in minte imagini si activitati si este foarte buna, o recomand si pe aceasta!

Pentru mine am mai luat doua carti foarte recomandate in mediul online “Tata bogat, tata sarac”, o carte veche, dar pe care eu inca nu am apucat sa o citesc, dar este considerata una dintre cele mai bune pentru educatie financiara, asadar, trebuie musai s-o citesc. Dar si cartea “Fericit fara motiv” este o carte destul de interesanta, o carte groasa, voluminoasa, dar care are si multe exercitii practice, ceea ce m-a mirat dar si incantat in acelati timp.

Asadar, cam acestea sunt noile mele achizitii in materie de carti, voi ce ati mai cumparat nou, si totodata, sunt curioasa: voi ati citit vreuna din cartile prezentate in articolul meu de astazi?

Va pup, Oana!

  1. Minunate alegeri, lecturi minunate! Si eu am profitat de Books50 pentru cadouri. Nu am citit nimic din ce ai ales, deci am noi titluri pe lista.

  2. Dintre toate am citit doar “Tata bogat, tata sarac” de Kyiosaki si mai mult, ma pot lauda ca l-am intalnit si am autograful lui pe cinci dintre cartile scrise de el.

  3. Din cele cumpărate de tine încă nu am citit nimic. Însă pe elefant am lista mereu deschisă și la o promoție mai buna vine valul de cărți 😁

  4. În toamnă am cumpărat câteva cărți despre sarcină, copii și design interior – nu prea mi-a plăcut că a durat destul de multe zile livrarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *