Recomandari

Plasture Cald pentru DURERI MENSTRUALE – salvarea mea in zilele critice!

Buna, dragelor! Am vrut neaparat sa va scriu acest articol astazi, intrucat sper sa aduc macar un pic de ajutor in cele mai ‘complicate” zile ale lunii! Nu am crezut ca mai exista ceva care sa ma ajute sau sa imi usureze durerile in primele doua zile de menstruatie dar iata ca ajutorul mi-a sosit 🙂

Am luat acesti plasturi din DM Constanta, dar am vazut ulterior ca ii au si in Farmacia TEI si probabil in multe alte locatii, eu doar ce i-am descoperit! Ca si o prezentare, acest plasture este conceput special pentru alinarea durerilor locale, abdominale sau de spate din perioada menstruatiei. Acest mini-tampon calduros asigura o temperatura continua de 45-50 grade celsius pe parcursul a 10-12 ore, pe locurile sensibile, astfel incat puteti ameliora durerea.

Cutia contine 3 bucati de plasturi autocolanti de dimensiuni reduse, special conceputi pentru a fi aplicati pe lenjeria intima, niciodata direct pe piele!!! Contine o combinatie de extracte din roci vulcanice energetice, componente alpine cu efect infrarosu si extracte vegetale atent selectionate, ce actioneaza prin producerea de energie termica.

Mare mi-a fost satisfactia sa reusesc sa trec de primele doua zile fara Nurofen express forte, care ma dadea peste cap, aveam ulterior arsuri la stomac si ma refaceam cu greu. Am luat o Solpadeine dimineata in prima zi si aia a fost TOT la capitolul medicamente! Am pus dimineata plasturele cald si am mers tematoare la munca, stiind ca va fi o zi grea, dar spre surprinderea mea, nu a mai fost la fel! Am devenit imediat dependenta de caldura resimtita , apasam deseori plasturele de abdomen si parca aveam o stare asa de euforie, crampele nu mai erau la fel de intense. A stimulat circulatia mai bine, intrucat nu s-au mai format cheagurile asa proeminente ca inainte.

Seara cand am ajuns acasa inca era fierbinte plasturele dar l-am schimbat dupa 10 ore de teama sa nu isi piarda din intensitate. L-am pus pe al doilea pentru a trece si de prima noapte, si uite asa nu a mai fost nevoie sa mai iau medicamente ceea ce pentru mine a fost un WOW categoric! Eu va propun sa incercati si aceasta varianta, poate va ajuta si pe voi cum a facut-o in cazul meu! Am observat si aceasta varianta de plasturi de la BARZA, si poate pe viitor o sa ii testez si pe acestia!

Sunt curioasa, voi ati testat acesti plasturi calzi in timpul menstruatiei? Care a fost efectul in cazul vostru?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.