Bulgaria | Calatorii | Grecia | Lifestyle

Tarile unde putem calatori fara auto izolare la intoarcere dupa 17 iunie

10 June 2020

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca obligatia de auto-izolare dupa intoarcerea in tara, va fi ridicata pentru tarile care au mai putin de 5 cazuri noi pe zi la milionul de locuitori in ultimele 14 zile, incepand cu 17 iunie. Astfel, nu va mai fi obligatorie auto izolarea la revenirea in tara din destinatii populare precum Bulgaria, Grecia, Muntenegru, Croatia, Austria, Slovacia, Ungaria, Cipru, Serbia etc.

Bulgaria a eliminat carantina obligatorie de 14 zile incepand cu data de 01 iunie pentru calatorii din majoritatea tarilor UE, dar nu si pentru cele cu focare mari de covid precum Spania, Italia, Portugalia, Suedia, Marea Britanie.

Asteptam insa datele oficiale de la MAE, lista tarilor trebuie anuntata pana la data de 16 iunie. Evolutia cazurilor este neprevazuta, asadar sa speram ca pana la mijlocul lunii sa nu fie schimbari majore.

Bulgaria Nessebar

Pana data viitoare, va pup, Oana!

  1. Ce bine ca a scos restrictiile pentru anumite tari. Dar mie imi pare rau de alte tari, astea care sunt mai afectate, cum e si asta in care ma aflu acum, Franta.

    1. .6 Se pot relua zborurile către şi din ţările pentru care persoanele care sosesc în România sunt exceptate de la măsura de carantină / izolare, stabilite de Institutul Naţional de Sănătate Publică şi aprobate de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *