Recomandari

10 Ebook-uri gratuite de la Editura Litera (6-8Mai)

Sunt sigura ca multi dintre voi va relaxati citind o carte buna, asa ca am sa va prezint o oferta super de la Editura Litera, in zilele 6-8Mai puteti beneficia de 10 carti gratuite!

Revin cu cartile oferite gratuit astazi , 8 mai 2020 pentru descarcare GRATUIT, doar astazi! (Asigurat-va ca pretul este 0 inainte de a descarca)

Le gasiti AICI!

8 MAI

Carti disponibile 7 Mai:

Pentru a le citi gratuit, trebuie sa intrati pe site la acest LINK

apoi selectati Ebook-ul, alegeti varianta cu care vreti sa le cititi, eu am ales Cumpara de pe Google, m-a dus pe Google Play, apasa pe Gratuit, aveam deja introduse datele cardului (NU SE VA DEBITA CU NICIUN BAN, ESTE COST 0), adaugati la Biblioteca si va apucati sa cititi imediat, sau daca vreti sa il descarcati:

Mergeti la Google Play – Carti – Cartile Mele – pe cartea dorita apasati pe cele 3 puncte langa titlu – Descarcati EPUB. Pentru a rula cartile va trebuie un program: Adobe Digital Editions , il puteti descarca de aici:

Porniti programul pe calculator/mobil, rulati fara sa creati Adobe ID daca doriti si….spor la citit!

Eu am downloadat 3 dintre ele si de-abia astept sa le incep!

Nu uitati ca Ed Litera are reduceri de pana la 80% in zilele 6 – 8 Mai, intrucat celebrează 31 de ani de existenta si multe alte surprize pe care le gasiti la ei pe site!

Oana

Kisses

Leave a Reply

Your email address will not be published.