Retete | Supe / Ciorbe

Ciorba de fasole pastai

9 June 2020
Ciorba de fasole pastai

Ne era tare pofta de o ciorba de fasole pastai si am preparat-o numaidecat, este o ciorba tare sanatoasa, cu multe legume, numai buna pentru inceput de vara!

Ingrediente:

  • 500 gr fasole pastai
  • 1 ceapa medie
  • 2 morcovi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1/4 telina mica
  • 3-4 cartofi medii
  • 250 gr rosii tocate
  • sucul de la 1 lamaie mare (sau bors)
  • leustean, patrunjel, sare, piper
Ciorba de fasole pastai

Mod de preparare:

  • Curatam si tocam legumele (ceapa, ardei, morcovi, telina) si apoi le punem la calit in 2-3 linguri de ulei.
  • Adaugam si fasolea pastai (curatata, rupte capetele si spalata) un minut la calit cu celelalte si adaugam 2.5 l apa
  • Dupa 20 minute adaugam si cartofii la fiert si rosiile tocate
  • Dupa ce au fiert cartofii (20min) punem leustean, adaugam sare si piper si sucul de la o lamaie
  • Dupa 10 minute oprim focul, presaram patrunjel deasupra si servim!

Pofta buna!

Voi preparati des vara ciorba de fasole pastai?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *