Ne era tare pofta de o ciorba de fasole pastai si am preparat-o numaidecat, este o ciorba tare sanatoasa, cu multe legume, numai buna pentru inceput de vara!
Ingrediente:
- 500 gr fasole pastai
- 1 ceapa medie
- 2 morcovi
- 1 ardei kapia rosu
- 1/4 telina mica
- 3-4 cartofi medii
- 250 gr rosii tocate
- sucul de la 1 lamaie mare (sau bors)
- leustean, patrunjel, sare, piper

Mod de preparare:
- Curatam si tocam legumele (ceapa, ardei, morcovi, telina) si apoi le punem la calit in 2-3 linguri de ulei.
- Adaugam si fasolea pastai (curatata, rupte capetele si spalata) un minut la calit cu celelalte si adaugam 2.5 l apa
- Dupa 20 minute adaugam si cartofii la fiert si rosiile tocate
- Dupa ce au fiert cartofii (20min) punem leustean, adaugam sare si piper si sucul de la o lamaie
- Dupa 10 minute oprim focul, presaram patrunjel deasupra si servim!
Pofta buna!
Voi preparati des vara ciorba de fasole pastai?
Si eu am facut, dar cu pastai verzi.
Buneeeee