Sunt multe motive pentru care iubim pizza, iar unul dintre ele este chiar blatul acestui preparat. Dacă blatul nu este bun, toppingul este irelevant. Doar că blatul reprezintă cea mai mare provocare atunci când facem pizza acasă.
Nu este ușor să faci un blat de pizza perfect, motiv pentru care majoritatea persoanelor aleg să comande o pizza de la One Minute Bragadiru deoarece în acest fel există garanția unui blat de pizza făcut ca la carte.
Totuși, celor care vor să se bucure de momente petrecute alături de cei dragi precum și de o pizza făcută acasă, am decis să realizăm acest articol în care oferim mai multe sfaturi pentru un blat pentru pizza perfect.
Sfaturi pentru a obține un blat de pizza perfect
Sunt multe trucuri la care poți apela pentru a obține un blat de pizza perfect. Toate acestea îți vor fi oferite și ție în acest articol. Iată care sunt sfaturile pe care ar trebui să le aplici și tu numaidecât ori de câte ori îți propui să obții o pizza cu un blat cât mai bun:
- Pentru o pizza perfectă, trebuie să folosești ingrediente în cantități perfecte. Drept urmare, îți recomandăm să te asiguri că ai măsurat corect cantitatea de făină, întocmai să respecți rețeta folosită cu cât mai multă precizie;
- De asemenea, nu vei obține un aluat perfect pentru pizza dacă nu vei respecta proporțiile de apă și făină. De regulă, un blat de pizza perfect se obține folosind 60% apă și 40% făină. Dacă vei respecta această proporție, sigur te va mulțumi preparatul tău;
- Oricât de fină ți s-ar părea făina pe care o ai, ar trebui să o mai cerni totuși încă o dată. Doar în acest fel poți obține un blat pufos de pizza;
- Înainte de a pune blatul în tavă, ar trebui să îl întinzi cât mai mult astfel încât să obții un aluat cât mai subțire. Altfel spus, ar trebui să îți propui obținerea unui blat de pizza mai subțire de un centimetru;
- Dacă vrei o pizza cu blat crocant, sfatul nostru este simplu și mai ales eficient: presară puțin griș fin peste foaia de copt, iar aluatul de pizza pune-l peste. În acest fel, sigur vei obține un blat crocant așa cum ți-ai propus;
- Pentru a putea obține un blat cât mai pufos la interior, ar trebui să folosești un suc de roșii proaspăt. Dacă îl poți prepara chiar înainte de a face pizza, este minunat. Sucul de roșii proaspăt are capacitatea de a frăgezi aluatul, astfel încât acesta să rămână proaspăt în interior, dar crocant la exterior.
Acestea sunt trucurile pe care ar trebui să le folosești și tu ori de câte ori prepari o pizza de la care ai foarte mari așteptări. Totuși, dacă ți se pare imposibil să obții o pizza precum la restaurant, nu îți rămâne decât să comanzi de la unul. Recomandarea noastră este simplă: OneMinutePizza.ro. Comandă din oferta acestui restaurant și cel mai probabil te va mulțumi până peste măsura pizza pe care ai ales să o comanzi. Apoi vei reveni și cu alte comenzi.
