Daily Blog - Lifestyle,  Recomandari

Cumparaturi saptamanale – Lidl 165 Lei (+oferte speciale Cora)

Buna dragilor! Mi-am propus ca saptamanal sa va arat ce cumparaturi fac pentru retetele pe care urmeaza sa le gatesc in cursul saptamanii! Astazi am facut piata Lidl, de unde am luat cea mai mare parte a produselor, ca de obicei, dar am ajuns si la Cora unde sunt niste reduceri tocmai bune acum pentru “Mos Nicolae” si vreau sa le impartasesc cu voi! Hai sa povestim!

Va arat in clipul de astazi cum imi creez lista de cumparaturi cu aplicatia din telefon “Listonic“, ajungand astfel la un total estimativ, apoi cum le bifez in magazin pe masura ce la pun in cos si cum sterg lista la final. Este o aplicatie foarte simpla dar foarte utila!

De asemenea, va arat cum se activeaza cupoanele din aplicatia Lidl Plus, cupoanele din film sunt valabile pentru saptamana aceasta deci puteti beneficia si voi de ele daca instalati aplicatia pe telefon!

Mai aveam alimente de saptamana trecuta, deci saptamana aceasta nu am avut nevoie de asa multe, cumparaturile au insumat 165 Lei!

La Cora exista niste reduceri la casetele de cosmetice si igiena personala 50% daca utilizati la casa cardul Cora, platiti suma intreaga iar jumatate din ea vi se da inapoi sub forma de tichet, pe care il puteti folosi la cumparaturile ulterioare in magazin. Aveti oferta de 35% la ornamente de Craciun si 30% la dulciuri special impachetate pentru Sarbatori, eu am cumparat pentru Mos Nicolae, va arat in clip ce anume!

Haul cumparaturi saptamanale

Sunt curioasa, de unde va faceti cumparaturile de mancare cel mai des? Pana data viitoare, va pup!

Oana

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.