Recomandari

Dă drumul și trăiește – cea mai nouă carte de Joseph Prince, în limba romana

*Articol sponsorizat

Cum sa scapi de anxietate, stres si frica in aceasta vreme a pandemiei:

Ritmul frenetic al vieții noastre, rutina și normalitatea în care suntem forțați sa ne potrivim, știrile, social media și munca – toate acestea încearca sa ne fure momentele, acaparandu-ne simțurile. Astfel, putin cate putin, existenta noastra devine prinsa intr-un vartej de activități și cerințe. Fiecare nevoie, fiecare situație ne cheama, ne solicita atentia și ne obliga sa actionam în vreun fel sau altul. Ne simțim datori sa reactionam, sa incercam din nou, sa ne dăm toate silintele, sa fim mai concentrați și să facem CEVA. Dar în interiorul nostru simțim ca lucrurile nu ar trebui sa fie așa – Dumnezeu ne atrage, ne vorbește și ne sopteste… “exista o cale mai buna”.  Sa ne eliberam de poveri, să aruncăm orice îngrijorare, sa refuzam anxietatea, sa luptăm și sa stam nemiscati, sa ne dăm toata silinta pentru a ne pastra inimele “in odihna”, redescoperind libertatea de care avem atât de mare nevoie… și sa “dăm drumul lucrurilor pe care le ținem atat de strans.”  

Putem învața să punem “pauza”… sa ne bucurăm de cei din jurul nostru și sa traim aceasta viața din abundenta pe care ne-a pregatit-o Dumnezeu.  

Descoperă acum cartea Da drumul și trăiește – de Joseph prince, acum si in limba romana în libraria GoldBooks.ro!

Când “renunți” la lucrurile pe care ți le atat de strans, îi permiti lui Dumnezeu sa preia controlul. Aducand credința în rolul central, aceasta carte tese în mod înțelept în jurul versetelor biblice menite sa iti reveleze întreg adevărul legat de stres, anxietate și libertate.  Ingrijorandu-te nu vei reuși să obții nimic. In schimb vei afla ca esti destinat pentru odihna, pentru pace, nu pentru stres!

“Renunțarea la îngrijorările tale nu este un act iresponsabil. De fapt, este cel mai puternic lucru pe care îl poți face atunci când le dai drumul în mâinile Celui Care a creat universul“ spune Joseph Prince în primul capitol din carte.

Folosind o sumedenie de versete biblice, exemple și ilustrații, autorul reușește sa raspunda la întrebări precum: 

  • Cum poți trai fara ingrijorari
  • Ce poți sa faci pentru o sanatate și o viata de calitate
  • Care este modalitatea de a obține pacea
  • Cum iti poti pazi inima 
  • Care sunt secretele pentru o casnicie binecuvantata
  • Cum sa stai linistit în mijlocul greutatilor

Iar pentru a te ajuta sa incepi aceasta calatorie și să realizezi ca aceasta carte este potrivită pentru tine sau pentru cei dragi, editura GoldBooks.ro iti ofera acces gratuit aici la primul capitol din carte – citește acum “Da drumul și trăiește” de Joseph Prince.

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.