Recomandari

De ce sa cumperi un parfum tester

Un parfum tester se potriveste cu starile tale si felul tau de-a fi. Dupa cum si numele sugereaza, parfumul tester are menirea de a indemna pe orice iubitor de parfum sa-i testeze calitatea, mirosul si siajul.

Un parfum tester se potriveste cu starile tale si felul tau de-a fi. Dupa cum si numele sugereaza, parfumul tester are menirea de a indemna pe orice iubitor de parfum sa-i testeze calitatea, mirosul si siajul.

Parfumurile tester s-au pozitionat pe piata din Romania ca alternativa pentru oamenii pasionati de esente, nu de etichete, bucurandu-se de un mare succes, reflectat atat in vanzari, cat si in feedback-ul pozitiv al clientilor.

Parfumurile tester mentin esenta naturala a parfumului preferat, garantand o durata lunga a efectului, datorita concentratiei mare de parfum. Ideale pentru orice stare de spirit, anotimp, moment al zilei sau ocazie, testerele cuceresc iremediabil inimile femeilor si barbatilor deopotriva, si simturile oricarui pasionat de smart shopping.

Parfumurile tester vin cu preturi accesibile oricui. De ce sa nu faci diferenta in cercul tau de cunoscuti sau intre colegii de la birou cu un parfum, fara a face rabat la calitate?

Ce este un parfum tester si care sunt avantajele lui

Parfumul tester este parfumul retail distribuit in ambalaje diferite, lipsite de detalii de marketing, de unde si pretul mult mai scazut. De fapt, singura diferenta dintre un tester si un retail consta in modificarea ambalajului, nu si a calitatii.

In ceea ce priveste achizitionarea parfumurilor tester, aceasta ofera cateva avantaje importante consumatorilor, care devin tot mai interesati de ele:

  1. Cantitatea si calitatea sunt aceleasi. Doar ca la un pret mai mic! Calitatea unui parfum tester este ireprosabila – ofera un siaj ridicat, iar notele ofera o persistenta crescuta. Testerul contine acelasi produs pe care il gasim in sticla obisnuita de parfum, doar ca este comercializat de producator la preturi mai mici, deoarece nu sunt cheltuieli de marketing pentru ambalajul de lux. Parfumul tester vine intr-o sticluta identica cu cea a parfumului propriu-zis, include aceeasi cantitate si calitate a parfumului.
  2. Parfumurile tester sunt de super calitate. Tocmai din cauza pretului scazut exista aceasta conceptie gresita ca parfumul tester ar fi fake. Iar dupa cum am mentionat, pretul scazut vine din faptul ca se investesc mult mai putini bani in ambalaje. In realitate, testerele nu sunt decat versiunea demo a parfumului pe care il mirosim in magazinele fizice, avand o calitate deosebita. Cu toate ca testerele vin de la producator ambalate intr-o cutie simpla de carton, cu capac sau nu peste pulverizator (ceea ce nu duce la alterarea sau la evaporarea parfumului ), ele nu sunt desfacute, incercate sau modificate ca prezentare.
  3. Brand-uri de renume. Cu banii economisiti pentru o sticla de parfum al unui brand de renume, am putea achizitiona, poate, 3-4 parfumuri la aceeasi calitate si cantitate. Indiferent daca esti interesat/a de parfumuri celebre de designer sau de esente exclusiviste de nisa, acum ai posibilitatea de a achizitiona un parfum tester deosebit de calitativ, la preturi mult mai accesibile decat cele din magazinele offline. Floral, oriental, fructat, fresh sau lemnos, parfumul tester vine in intampinarea necesitatilor tale si te scoate din anonimat.

Toate parfumurile tester arata la fel, au acelasi nume, aceeasi sticla si esenta, respectand etapele identice de productie. Ofera exact aceeasi esenta ca si a produsului original, atat din punct de vedere al cantitatii, cat si a calitatii, amintind negresit de parfumuri celebre lansate pe piata si indragite peste tot in lume.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.