Bună dragilor! De câteva luni facem aceste aperitive simple la micul dejun duminica și nu ne săturăm de ele! Se prepară foarte rapid și gustul este foarte bun!!
Pentru prima variantă aveți nevoie de
- O cutie de brânză Almette cu smântână
- Un pachet șuncă feliată
- O pungă Mozarella rasă
- Un pachet aluat tip foietaj (eu am luat de la Penny)

Desfacem pachetul cu aluat tip foietaj, ungem cu crema de brânză, așezăm feliile de șuncă și mozarella rasă, rulăm aluatul și apoi tăiem bucățile ca în poze. Le așezăm în tavă și le introducem în cuptor – 200 grade 25 minute. Buuuuuune!




Pentru a doua variantă aveți nevoie de
- Un pachet aluat tip foietaj (eu am luat de la Penny)
- Un pachet șuncă feliată
- O pungă Mozarella rasă
- Ketchup

Procedăm ca și la prima variantă, ungem cu Ketchup aluatul, punem Mozarella rasă, adăugăm feliile de șuncă, rulăm aluatul, îl tăiem, îl așezăm în tavă și o introducem în cuptor la o temperatură de 200 grade pentru 25 minute șiiii avem niste mini pizza – voila! Tasty!!!






Dă-mi de veste dacă le-ai încercat și tu!
Poftă bună!
Sunt convinsa ca au fost delicioase. Arata foarte apetisant.
Draga Oana, chiar acum le fac a doua oara, sunt tare bune, multumim pentru reteta!
Felicitări pentru blog, îl urmăresc cu drag!
Alina
Multumesc din suflet si ma bucur ca va plac, pofta buna!!!