Dezvoltare personala

Ganduri pe hartie

Incearca sa nu pui calificative in mintea ta: “Oamenii sunt rai, asa sunt oamenii”

Fiecare se lupta cu cate o poveste dureroasa, fiecare in parte este o victima a unei copilarii dureroase, sau a unei lipse de educatie care trebuia sa fie si poate nu a fost, fiecare dintre noi ne taram pe coate si pe genunchi ca sa ajungem acolo unde ne dorim, la un echilibru mental si emotional.

Traind in aceasta energie a fricii, a neiertarii, a neacceptarii, te uiti in stanga si in dreapta si peste tot vezi dusmani. NU! Cel de acolo esti tot tu, cel fara ajutor, fara parinti, care a trecut prin diferite greutati, cu totii am fost acolo.

Dar in tot acest timp m am avut pe MINE si a fost atat de multa bucurie sa traiesc, sa simt , sa am sansa sa experimentez viata, cu tot ce imi ofera ea, pot sa privesc cerul, sa miros florile, sa fiu sanatos, sa intru in contact cu acest loc unde mi s-a dat sa traiesc si sa invat.

Bucurati-va de ce aveti, nu mai traiti cu frica de “ce o sa fie”. O sa fie ce a fost si pana acum, ai facut fata pana acum, o sa faci fata SI DE ACUM INCOLO. Atata timp cat in interiorul casei sufletului nostru este cald, este bine, este curat, este totul pus in ordine, indiferent de ce va veni , noi sa fim gazde bune, sa primim ceea ce ne este de folos, sa dam la o parte ceea ce nu este de folos.

Iarta-te pe tine in primul rand , iubeste-te si da-ti voie sa TRAIESTI!

Zi minunata!

Leave a Reply

Your email address will not be published.