Recomandari

Inapoi in dormitor! Amenajeaza istet camera de …vis

Dormitorul de acasa este locul unde vă odihniți și vă reîncărcați după o zi lungă și agitată, așa că nu există niciun motiv pentru care nu ați vrea să vă simțiți ca intr-un loc de …vis. Cu câteva îmbunătățiri simple de decor – gândiți-vă la alegeri inteligente de mobilier, culori sau tapeturi liniștitoare, ferestre frumoase și accesorii de bun gust – puteți avea dormitorul primitor la care ați visat întotdeauna.

Sunteți gata să creați un dormitor liniştitor? Indiferent de dimensiune, dormitorul matrimonial este plin de potențial – ieși în afara zonei tale de confort cu aceste idei geniale de decorare a dormitorului. Și cea mai bună parte este că nu trebuie să-ți consumi toate economiile.

  • Alege un pat cu lada de depozitare

Dacă nu ai mult spatiu la dispozitie, un pat cu depozitare încorporată este soluția perfectă. Pe piata exista atat paturi cu sertare adăugate sub saltea cat si modele de paturi boxspring care se desfac la mijloc si permit accesul la 2 lazi de depozitare laterale, cu cate unul sau doua compartimente de stocare. Aceasta este o modalitate excelentă de a adăuga spațiu de stocare suplimentar in dormitor. În plus, aceste paturi sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri și finisaje.

Gaseste patul potrivit in colectiile Du’Monde!

  • Nu uita de dulapuri sau comode

O comodă înaltă și ingusta este perfectă pentru dormitoare mai mici. Astfel, obții mai multe sertare în mai puțini metri pătrați de spațiu (pe podea) – o solutie excelente pentru un perete mic sau în camera unui adolescent. Pentru a pastra acelasi design, poti alege un set complet de dormitor. 

  • Umple spațiul cu un covor

Un covor este o modalitate excelentă de a împărți un dormitor matrimonial mare în nișe confortabile sau de a lega un dormitor mic. Dacă puneți unul sub pat, asigurați-vă că există 30-40 cm vizibili pe toate părțile expuse ale patului, pentru a vă menține camera proporțională. Un covor este binevenit în special în camerele cu podea de parchet masiv, deoarece un covor moale este o senzație grozavă sub degetele de la picioare, in primele momente ale diminetii!

  • Adăuga frumusețe naturală cu plante si flori

Plantele de interior sunt solutii excelente în dormitor, deoarece ajută la purificarea aerului, astfel încât să puteți respira mai ușor în timp ce dormiti! De asemenea, sunt perfecte pentru a crea o estetică calmă și liniștită, care va face dormitorul să fie perceput ca o oază privată! Dacă nu ai timp pentru a le ingriji, alege plante suculente sau ferigi care necesită o întreținere redusă si arata excelent pe noptieră sau comodă.

  • Oglinda-oglinjoara…

Cine are cel mai superb dormitor din tara? Designerii de interior iubesc să folosească oglinzi în dormitor pentru că sunt funcționale și frumoase! O oglindă mare deasupra comodei sau lângă o masuta de machiaj, un set de oglinzi mai mici cu rame …toate aceste pot ajuta la reflectarea luminii naturale. Oglinzile sunt deosebit de utile în dormitoarele mai mici, deoarece fac camerele să pară mai largi.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.