Recomandari

Lenjerii de Pat

*Articol sponsorizat

Majoritatea dintre noi își petrec aproximativ 8 ore pe zi dormind, ceea ce înseamnă o treime din viață.

Dacă ne gândim în felul acesta, atunci este absolut imperativ ca experiența pe care o avem în patul nostru să fie confortabilă și plăcută. Mai mult decât atât, materialele trebuie să fie rezistente la spălare și să aiba o durată de viață lungă, de aceea calitate este extrem de importantă când vine vorba de lenjerii de pat

Fiecare model de lenjerie este diferit în felul său. Putem găsi lenjerii din bumbac, bumbac dublu, bumbac satinat, microfibră plușată, etc., dar și cu diferite paterne cu flori, carouri, modele simple, și așa mai departe. De exemplu, la DepozitulCasei.ro găsim o sumedenie de articole premium și la prețuri mici, cum ar fi lenjerii de pat, huse cu elastic și cuverturi de pat. Practic, aici putem explora o lume în care raportul dintre preț și calitate excelează în fața competiției.

Cum alegi cele mai bune lenjerii de pat

Dacă nu ești singur și ai un partener de viață, atunci fiecare item ar trebui să fie ales cu ajutorul acestuia, deoarece gusturile sunt adeseori diferite și poate nu știi că un anumit material sau patern nu este pe gustul lui/ ei. Dar dacă ai nevoie de anumite sfaturi, atunci urmărește continuarea articolului.

După materialul folosit

Materialul pe care îl alegi pentru lenjeria de pat trebuie să fie plăcut la atingere, dar totodată să reziste mult și să nu se deterioreze într-un timp prea scurt. Cel mai bun material pe care îl putem recomanda este bumbacul, deși toate au rolul rol specific și sunt bune în anumite situații. De exemplu, bumbacul satinat este perfect pentru sezonul cald, din motive lesne de înțeles, în timp ce lenjeria din bumbac (100%) și din microfibre sunt recomandate pe timp de iarnă. 

Culoare

Dacă îţi doreşti un ambient prietenos, cu siguranţă te vei orienta către nuanţele pastel, blânde, care dau căldura încăperii. Crem, bej, roz prăfuit, bleu sunt câteva dintre pastelurile care sunt uşor de integrat indiferent de amenajare încăperii. Alb este cea mai versatilă dintre toate și este cea mai uşor de întreţinut dintre culori. Nuanțele închise, gri, verde, albastru, grena sunt potrivite pentru încăperile decorate în stil masculin. Imprimeurile sunt rafinate şi aduc o pată de culoare în această încăpere. Trebuie precizat când vorbim de imprimeuri, spunem varietate mare deci selectarea trebuie să se realizeze în funcţie de preferinţe personale. 

Paterne

Atunci când vii acasă după o sesiune lungă de muncă, vrei ca totul să arate și să fie perfect. De aceea este recomandat ca lenjeria de pat pe care o folosești să se asorteze cu alte elemente din cameră, pentru a avea un echilibru din punct de vedere al design-ului. Astfel, vei putea să îmbunătățești atmosfera din casa ta și vei reuși să îți oferi o stare de bine de fiecare dată când pășești pragul căminului tău. 

Modul de întreținere

Sunt unele lenjerii de pat care efectiv cedează după prima spălare. Pe site-ul celor de la DepozitulCasei.ro vei găsi doar materiale de calitate, cu instrucțiuni clare privind modul în care trebuie întreținute. De exemplu, lenjeria de pat din bumbac 100%, dar și cel satinat, nu trebuie să fie călcate la o temperatură mai mare de 130° C, în timp ce spălarea trebuie efectuată la 30° C. 

Indiferent de ce lenjerie de pat vei alege, asigură-te că vei cumpăra ceea ce ai nevoie. Deși bumbacul este foarte bun pe perioada iernii, el poate fi folosit în orice anotimp, datorită fibrelor care ajută nu doar la păstrarea căldurii, dar și la aerisirea pielii. 

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.