Oana Roxana

Welcome to my world! Lifestyle & Journal
Manastiri Romania

Manastirea Nasterea Maicii Domnului (Deleni)

27 September 2021

Buna, dragilor! Continuam seria Manastirilor cu o alta bijuterie cu har, oaza de liniste si o locatie excelenta pentru reculegere si rugaciune. Am vizitat-o acum doua saptamani si m-a impresionat privelistea frumoasa, oamenii calzi si primitori. Manastirea este situata pe unul dintre frumoasele dealuri de langa comuna Deleni din judetul Constanta, la 700 de metri de DN3.

Locul Manastirii a fost sfintit de Preasfintitul Teodosie in Mai 2004, Arhiepiscopul Tomisului, iar patru ani mai tarziu, la 7 septembrie 2008, a fost ridicata biserica de lemn, in stil maramuresean, ridicata cu sprijinul unor mesteri din Vicov.

“Pentru ca protectoarea noastra este Maica Domnului, am tinut ca hramul a┼čezamantului sa fie “Nasterea Maicii Domnului”, spune parintele staret Casian tuturor celor care ajung aici.

­čî╝#Manastirea Na╚Öterea Maicii Domnului este construit─â pe unul dintre dealurile de l├óng─â comuna #Deleni din jude╚Ťul Constan╚Ťa, la 700 de metri de DN3. Aceasta surprinde prin pozi╚Ťia izolat─â pe dealurile pustii ale Dobrogei, dar te ├«nc├ónt─â prin lini╚Ötea, peisajul mirific ╚Öi ├«nc─ârc─âtura spiritual─â resim╚Ťit─â! – Facebook Calatoriesc Prin Viata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *