Manastiri Romania

Manastirea Nasterea Maicii Domnului (Deleni)

Buna, dragilor! Continuam seria Manastirilor cu o alta bijuterie cu har, oaza de liniste si o locatie excelenta pentru reculegere si rugaciune. Am vizitat-o acum doua saptamani si m-a impresionat privelistea frumoasa, oamenii calzi si primitori. Manastirea este situata pe unul dintre frumoasele dealuri de langa comuna Deleni din judetul Constanta, la 700 de metri de DN3.

Locul Manastirii a fost sfintit de Preasfintitul Teodosie in Mai 2004, Arhiepiscopul Tomisului, iar patru ani mai tarziu, la 7 septembrie 2008, a fost ridicata biserica de lemn, in stil maramuresean, ridicata cu sprijinul unor mesteri din Vicov.

“Pentru ca protectoarea noastra este Maica Domnului, am tinut ca hramul aşezamantului sa fie “Nasterea Maicii Domnului”, spune parintele staret Casian tuturor celor care ajung aici.

🌼#Manastirea Nașterea Maicii Domnului este construită pe unul dintre dealurile de lângă comuna #Deleni din județul Constanța, la 700 de metri de DN3. Aceasta surprinde prin poziția izolată pe dealurile pustii ale Dobrogei, dar te încântă prin liniștea, peisajul mirific și încărcătura spirituală resimțită! – Facebook Calatoriesc Prin Viata

Leave a Reply

Your email address will not be published.