Daily Blog - Lifestyle

Noul Detergent Perwoll Renew & Blossom – Review

Am avut ocazia sa testez noul detergent Perwoll in aceasta perioada, cu ajutorul lui BuzzStore si vreau sa va las impresiile finale despre el!

In primul rand, trebuie sa stiti ca Perwoll este un detergent special care spala hainele intr-un mod delicat, inlatura murdaria de zi cu zi, pastreaza forma tesaturilor, reda intensitatea si stralucirea culorilor si nu in ultimul rand, are un miros floral deosebit de frumos!

Este potrivit pentru curatarea rufelor realizate din orice tip de material textil, ca tu sa te bucuri mai mult timp de hainele pe care le iubesti! Mai mult, datorita eficientei sale, la temperaturi scazute, formula inovatoare Perwoll Renew & Blossom permite reducerea consumului de energie!

Pe langa faptul ca ingrijeste hainele, Perwoll ofera un parfum floral si elegant! Dozarea detergentului se face atat in compartimentul special al masinii de spalat, cat si direct in cuva masinii.

Am primit multe feedback-uri pozitive despre acest detergent asa ca m-am decis sa il incerc si eu, si datorita lui BuzzStore am primit pachetul de testare cu mostre pe care le-am imparit si cunostintelor mele sa se bucure de beneficiile lui!

Sunt foarte multumita de acest detergent si cu siguranta voi continua sa il utlizez, hainele miros deosebit de frumos dupa spalare, tricourile printesei mele de 4 anisori sunt ca noi, petele pe care nu credeam ca le voi mai putea curata cu vreun detergent sunt acum CA NOI, culorile si-au pastrat intensitatea si materialul intact! Vi-l recomand si voua, nu veti regreta nicio secunda!

Aveti grija de hainele voastre!

Pupici,

Oana

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.