Dezvoltare personala

Sfaturi pentru a trai o viata implinita!

Trăim perioade grele, dar trebuie să ținem în minte constant ceea ce ne poate scăpa de depresie și ne poate aduce implinirea sufletească!

❤️ Nu uita că ai venit pe acest pământ cu un #scop – scopul de a fi fericit prin ceea ce faci! Fie că ești profesor, educator, întreprinzător – ceea ce te definește este calea împlinirii tale, trebuie să o găsești!

❤️ Conectează-te cu #natura! Nu lăsa să treacă o zi fără sa ‘mirosi’ natura.. Privește copacii, parcul, spectacolul viu al culorilor naturii aduc o senzație de împlinire sufletească! Fă sport, mișcare!

❤️#bine celor din jur! Nu lăsa să treaca zi fără să faci o bucurie cuiva apropiat sau străin! Oricât de necăjit ești, acea senzație că ai ajutat pe cineva îți va aduce o satisfacție emoțională și te va scoate din starea depresiva! Fie că îți surprinzi soțul, fie că dai de mâncare unui om sărac, că aduni niște haine mai vechi și le oferi celor ce nu au, toate acestea îți aduc împlinire că ai putut pune un zâmbet pe fața altui om în acea zi!

❤️ Trăiește fără să ai #așteptări de la oamenii din jurul tău, asta te poate îneca și sugruma atunci când crezi că ceea ce oferi altora trebuie să îți ofere și ei înapoi! Dacă tu vrei să ajuți, ajută cu inimă curată și fii sigur ca Dumnezeu va da înapoi înzecit pentru sufletul tău curat si bun! Nu îți acapara gândurile cu așteptări căci ele de multe ori nu vor veni!

❤️ Fă diferența dintre #placere și #bucurie! Bucuria este iubirea simțită de mamă pentru copii, iubirea de casă, plăcerea este bucuria dusă la extrem și depășirea limitei de credință, este lăcomia de a avea cât mai multe și de a domina toți si toate in jurul tau, lăcomia de a avea cât mai multe, ceea ce duce la pierzanie! Bucură-te de lucrurile mărunte, căci acelea împletesc buchetul vieții tale!

❤️ Nu trebuie să treacă zi fără să te #rogi. Credința in #Dumnezeu este cea mai importantă cale de a avea o viață împlinită! Mulțumește in fiecare dimineață că trăiești, că ai o familie frumoasă și culcă-te rugandu-te pentru o nouă zi!

❤️ Nu fii prea #aspru cu tine! De multe ori greșim fără să ne dăm seama și suntem foarte aspri cu noi. Este ok, important este să știi unde ai greșit și ce poți repara pentru viitor!

Va astept si pe pagina mea de Facebook “Calatoresc Prin Viata”

Leave a Reply

Your email address will not be published.