Recomandari

Siropurile Laurul – prospetime in pahar la tine acasa!

Buna, dragilor! Imi cer scuze pentru mica pauza pe care am facut-o aici pe blog, dar racelile chiar mi-au dat de cap iarna asta, una dupa alta, dar thankfully, sunt mai bine acum! Vreau neaparat sa va prezint astazi cel mai bun prieten al meu din perioada aceasta , si anume Siropul Natural Laurul, care m-a ajutat sa imi fac tot felul de combinatii interesante in pahar si m-a bucurat cu gustul lui vibrant! Dar haideti sa povestim!

De peste 70 de ani Laurul este lider pe piata siropurilor de fructe din Romania, punctul forte fiind faptul ca nu contin indulcitori artificiali sau conservanti/coloranti artificiali, ci doar zahar. Aceste siropuri sunt ideale pentru cei care vor sa elimine componentele artificiale din alimentatie!

Ca si variante de siropuri, toate aduc aminte de copilarie: capsuni, coacaze, fragute, visine, fructe de padure si chiar soc sau trandafiri – acel sirop facut in casa, natural, care contine doar zahar si aroma fructelor preferate – gustul poate fi chiar mai intens decat cel facut in casa!
Este un produs fabricat in Romania, cu o istorie care incepe in 1940 si se gaseste in toate hipermarketurile mari – Cora, Auchan, Carrefour, Kaufland dar si la magazine de cartier.

Siropurile pot reprezenta o baza pentru diferite retete de mocktails pentru intreaga familie (cu bucati de fructe, felii de lamaie etc.), pentru cocktail-uri homemade (cu alcool) pentru cei mari sau latte-uri cu arome de fructe.
In general, se recomanda 1 parte sirop la 6 parti apa (minerala, plata sau sifon) insa se poate ajusta in functie de gust si de reteta! Haideti sa va prezint si eu trei combinatii interesante, pe care vi le recomand sa le incercati, sunt sigura ca nu veti regreta!

Mocktail de capsuni

Zdrobim cu ajutorul unui muddler (instrumentul de zdrobire a fructelor folosit in realizarea de cocktail-uri) cateva capsuni si le punem in pahar, apoi turnam cu ajutorul unui jiggler (o cupa de masurare pentru cocktail-uri) o parte sirop de capsuni cu 6 parti apa minerala (30ml sirop, respectiv 180ml apa), adaugam cateva cuburi de gheata sau fulgi si amestecam! Eu am adaugat si cateva fructe de padure deasupra pentru o savoare in plus la gust! Enjoy!

Mocktail cu castraveti si sirop de fructe de padure


O combinatie destul de curajoasa, dar interesanta la gust, castravetele se taie bucati si se zdrobeste in pahar alaturi de o felie de lamaie. Se adauga siropul de fructe de padure 1 masura sirop, plus 6 masuri apa minerala, fulgi sau cuburi de gheata, iar pentru aspect mai adaugam cateva felii de castravete in pahar inainte de servire! Enjoy!

Latte cu sirop de zmeura

Punem 80ml de cafea rece sau espresso rece in pahar,si apoi turnam 30ml sirop de zmeura, 80 ml lapte, gheata, amestecam pentru ca gusturile sa se combine si la final adaugam 2-3 cuburi de gheata deasupra! Hm…suna bine, nu-i asa? Va las sa il savurati!

Sunt sigura ca veti fi incantati de gustul siropurilor Laurul, mie imi plac foarte tare, le-am testat perioada aceasta in diverse combinatii, Diana e tare incantata si ea de ele, realizam un suc natural, gustos si proaspat! Voi le-ati gustat?

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.