Recomandari

Te muti in casa noua? Iata care sunt lucrarile sanitare pentru care vei avea nevoie de un instalator Bucuresti

*Articol sponsorizat

Fie ca urmeaza sa inchiriezi sau sa cumperi – verifica instalatiile sanitare inainte sa te muti in noua locuinta, solicitand expertiza unui instalator Bucuresti.

Pentru ca un spatiu sa fie confortabil, prioritar este ca instalatiile sanitare, termice, ventilatie sa functioneze optim. De aceea, pentru le verifica si optimiza, alege sa colaborezi cu un o firma specializata in astfel de lucrari.

Cum stii ca o locuinta are instalatiile sanitare care functioneaza optim?

De cele mai multe ori, defectiunile sanitare nu sunt vizibile, astfel ca daca vizionezi un spatiu, va fi greu sa le identifici. Iar daca este vorba despre o locuinta dintr-un bloc de apartamente mai vechi, cu siguranta ai nevoie de serviciile unui instalator sanitar.

 In ceea ce priveste constatarea, un instalator Bucuresti va verifica toate instalatiile de la bucatarie si baie, urmand sa alcatuiasca, daca este nevoie, un plan de reparatii, renovare sau amenajare.

Ce va verifica instalatorul?

  • Presiunea apei

Pentru a-ti putea desfasura activitatile zilnice, de la ingrijirea personala, curatenie si pana la prepararea hranei, ai nevoie ca presiunea apei sa fie optima. In cazul in care instalatorul va remarca presiunea scazuta, va verifica robinetii si restul elementelor instalatiei sanitare.

  • Calitatea materialelor utilizate la instalatii

Unui expert ii va fi foarte usor sa delimiteze materialalele de calitate superioara de cele in care nu s-a investit. De la brand, la modul in care sunt montate elementele de amenajare si cele care alcatuiesc instalatia, informatiile iti vor fi listate in urma constatarii initiale. De asemenea, daca anumite elemente – racord, robinet – nu sunt de calitate, este preferabil sa le schimbi, pentru a evita defectarea ulterioara.

  • Starea tevilor si a robinetilor

Un instalator Bucuresti specializat in reparatii si montaje sanitare stie sa identifice eventuale defectiuni atat la instalatiile din locuinta, cat si la cele comune, daca este vorba despre un apartament sau garsoniera intr-un bloc. Tevile trebuie sa fie rezistente la presiune, coroziune si sa nu trebuie sa prezinte semne de uzura si rugina.

  • Scurgerea apei

Aparent o defectiune minora, scurgerea lenta a apei nu este doar o chestiune deranjanta in timpul dusului sau a curatarii vaselor, ci reprezinta un semn al unei probleme ample, care trebuie solutionata in timp util.

Durata de viata a unei instalatii sanitare este cuprinsa intre 30-50 de ani. Cand nu se stie cat de vechi sunt instalatiile sanitare din locuinta, iar starea lor indica anumite probleme, este mai bine sa fie inlocuite.

 Care sunt lucrarile de montaj pentru o casa noua?

Cand construieste si amenajezi o casa, ai ocazia sa alegi echipa de lucru pentru lucrari optime, precum si pentru modelul cabinei de dus, chiuvetelor. Un instalator Bucuresti autorizat va asigura lucrari de montaj pentru intreaga gama de obiecte sanitare:

  • Montare vase WC
  • Montare chiuvete
  • Montare cazi de baie
  • Montare baterii de cada
  • Montare profesional masini de spalat haine/vase
  • Montare port prosop

Lucrarile de montare obiecte sanitare sunt recomandate cand inchiriezi sau cumperi o locuinta nerenovata in prealabil, detalii pe care le poti stabili cu proprietarul, astfel incat locul in care te muti sa fie confortabil.

Care este bugetul de care ai nevoie pentru a pune la punct instalatiile sanitare?

Bugetul va fi calculat in functie de tipul de lucrari sanitare – montaj, renovare, reparatii, dar si tipul locuintei, de numarul bailor etc. Oricare ar fi detaliile proiectului, doar o firma specializata poate realiza lucrari impecabile, garantia lor si utilizarea pentru o perioada indelungata.

Atat lucrarile de reparatii, cat si cele montaj implica achizitionarea materialelor si manopera. Asadar, bugetul de investit poate fi unul redus, cand este vorba de inlocuirea unui vas WC, schimbarea robinetilor, insa va creste atunci cand este vorba de montajul elementelor de amenajare intr-o baie sau schimbarea intregii instalatii sanitare din locuinta.

In mod ideal, vei alege sa lucrezi cu o firma de instalatii sanitare de incredere, la care sa poti apela si in regim de urgenta, cand apare o defectiune.

Lukinstall asigura lucrari complete montaj sanitare, proiecte de renovare si reparatii, avand intotdeauna un instalator Bucuresti disponibil si in regim de urgenta.

CONTACT

Telefon – 0743 697 295

Mail – lukinstall24perfect@yahoo.com

Website – https://lukinstall.ro/

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.