Recomandari

Țigla metalică ține cât o generație!

Nu este deloc surprinzător dacă nu știi ce fel de materiale moderne trebuie să alegi pentru a înveli acoperișul casei tale. Numărul magazinelor online și fizice a crescut foarte mult la noi în țară în ultimii 20 de ani. Multitudinea de oferte ne pune de multe ori în dificultate.

Aproape că nu mai știm care este cea mai bună soluție pentru a obține un acoperiș rezistent pe o perioadă cât mai îndelungată. Este motivul principal pentru care îți oferim câteva sfaturi practice care te vor ajuta să faci alegerea corectă.

Folosirea țiglei metalice este foarte avantajoasă

În prezent, acoperișul casei reprezintă o investiție financiară importantă care trebuie să fie realizată cu mare atenție. Nu vei regreta dacă vei alege să îți acoperi casa cu țiglă metalică de foarte bună calitate. Are foarte multe avantaje și ține cât o generație!

Instalare ușoară

Țigla metalică se montează foarte ușor. Este realizată sub formă de foi care sunt ușor de manevrat. Datorită acestui lucru, specialiștii nu vor avea nevoie de mult timp pentru a acoperi casa în care locuiești sau clădirea destinată birourilor de firmă.

Rezistență excelentă la foc

Chiar dacă nu se întâmplă des să izbucnească un incendiu, este bine să fii prevăzător. Potrivit specialiștilor, acoperișurile metalice au rezistență excelentă la foc deoarece ele nu pot arde. Țigla metalică face parte din această categorie de materiale care nu sunt afectate de foc. 

Este bine de știut că în cazul apariției unui incendiu, acoperișul din țiglă metalică nu va agrava situația. Chiar dacă structura de rezistență a unui acoperiș este formată din material lemnos care arde repede, țigla metalică bilka va reuși să limiteze destul de mult amploarea incendiului.

Bun izolator termic

Contează foarte mult să avem o temperatură plăcută în interiorul locuinței. Nu numai în sezonul foarte călduros. Există multe modele actuale de țiglă metalică fabricate din mai multe straturi, tratate cu substanțe speciale, care reduc acțiunea nocivă a razelor UV. Acest lucru va determina menținerea unei temperaturi mai scăzute în locuință. Aerul condiționat nu va trebui să meargă continuu, în acest caz. 

Durabilitate extinsă

Acesta este un avantaj major. Modelele calitative de țiglă metalică rezistă chiar și mai mult de 50 de ani. Fără costuri de întreținere periodică, fără reparații multiple. Pur și simplu, nu va fi nevoie să mai faci nimic după ce ai montat-o. Nu este deloc afectată de ploi, de zăpadă, de temperaturile foarte ridicate sau foarte reduse, de grindină sau ploile acide. Este cazul produselor de o foarte bună calitate care sunt supuse unor tratamente chimice complexe pentru protecție maximă. Pentru că tabla folosită la realizarea țiglei metalice este cu adevărat deosebită, montajul ei se poate face peste acoperișul vechi. În felul acesta rezistența va fi și mai mare.

Despre design și bun gust

Puține materiale destinate construcțiilor îmbină foarte bine calitățile tehnice și rezistența excelentă timp îndelungat, cu calitățile estetice. Orice casă acoperită cu țiglă metalică are un aspect deosebit de elegant și rafinat. Există o varietate mare de culori și nuanțe care te vor ajuta să asortezi acoperișul cu designul casei.

Sunt multe aspecte care te vor avantaja, dacă vei opta pentru această modalitate de acoperire a locuinței. Îți recomand să soliciți mai multe oferte și să analizezi cu atenție calitățile fiecărui tip de țiglă metalică. Sunt foarte multe tipuri de țiglă metalică în comerț, în prezent.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.