Recomandari

Trenduri in alegerea fotoliilor, in noul an

Fotoliile moderne sunt piesele de mobilier ce se potrivesc oricărui tip de decor pentru casă (ori birou). In noul an, pentru un design modern, ori unul in stilurile clasice, eclectice, contemporane și de mijloc de secol, poti incorpora cu succes aceste produse in proiectul tau.

Un fotoliu este un personaj definitoriu în istoria mobilierului. Cum asa? Acesta este articolul care s-a bucurat de cea mai mare faimă de-a lungul anilor și diversele sale interpretări sunt, fără îndoială, cele mai emblematice produse din lumea designului interior. 

Care sunt tesaturile, culorile, combinatiile de nuante, texturile si tendintele viitoare? Sa aflam impreuna:

Culori

În mod interesant, in 2022 tot mai mulți clienți se vor îndepărta de gri (care a devenit un nou bej, incredibil in popularitate) în favoarea tonurilor pământii bogate, cum ar fi ruginiul, verdele și albastrul. Influențele naturii vor fi probabil menționate în intreaga lume, chiar si dupa trecerea anului. Vom intalni si înlocuitoare binevenite și revigorante ale nuanțelor îndrăznețe și saturate pe care le-am văzut în ultimii ani, cum ar fi rozul aprins. Pentru a obține o senzație liniștitoare în casă, optați pentru culori moi și nuanțe de turcoaz placut, în principalele spații de locuit.

Descopera cele mai frumoase fotolii pentru casa ta, in magazin!

Țesături

Catifelele bogate și pufoase sunt cu siguranță in trend – si vor rămâne la moda, multa vreme. In 2022 vor fi actualizate gamele de produse menite sa ofere mai multe opțiuni și variații de țesături de catifea, pe măsură ce proprietarii de case devin mai curajoși în ceea ce privește alegerea culorii și texturii. Catifelele noastre mate în culori solide sunt deja cele mai populare – acestea sunt urmate rapid de finisajul clasic de catifea texturată, ce oferă un aspect plin de caracter și farmec. Tendința dominantă pentru vintage înseamnă că, pentru 2022, vom vedea probabil mai multe dintre aceste țesături cu finisaj invechit care vor reveni la moda.

Scheme de culori si texturi

Combinatiile din 3 piese sunt de domeniul trecutului – clienții de azi (si de maine) doresc să fie mai eclectici în ceea ce privește modul în care își decorează și își mobilează locuințele. In 2022, nimic nu mai trebuie să se potrivească; nu trebuie să fie aceeași culoare, formă sau model. Pana la urma, casa noastră trebuie sa fie intr-o evolutie continua, nu-i asa? Camerele de zi trebuie să fie versatile, senzoriale și tactile, astfel încât folosirea unei varietati de texturi este o modalitate ideală de a realiza acest lucru. Uita de schemele mai regizate și formale! Adauga personalitate în schema de texturi si culori cu un scaun de accent, într-o nuanță îndrăzneață, pentru un aspect divers.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.