Calatorii,  Romania

Vila Adela Lacu Rosu – recomandare cazare

Buna dimineata, dragilor! ❤ Recomandare cazare: #VilaAdela#LacuRosu

Cand am cautat cazare pentru a vizita Cheile Bicazului si Lacu Rosu, am gasit aceasta minunata locatie, care m-a atras foarte mult pentru peisajul din jurul ei si nu m-a dezamagit. Sunt multe pensiuni/hoteluri mai apropiate de Lacul Rosu, cu restaurant si alte facilitati, dar aceasta vila ofera un peisaj deosebit de frumos si o curte bogata, cu tot felul de lucruri utile, loc de joaca pentru copii (casuta de lemn, tot felul de obiecte de decor), foisor, gratar si o bucatarie comuna unde iti poti pregati ceva dimineata in familie.

Noi am gasit camera in corpul vechi, cabana veche si a fost SUPER! (este cabana din stanga din pozele de mai jos)Am stat la etaj si am avut o camera spatioasa, cu 2 paturi mari, Dia a avut mult loc sa se “desfasoare”, calduroasa, si bineinteles , baia dotata cu tot ce ne era necesar. Ne-a placut stilul simplu, rustic, lemnul pur, dar mai ales peisajul ce ni se arata in fata: stancile inalte care seara spre apus erau luminate in roz…iar dimineata soarele le colora stralucitor.

Ne-a placut ca este o pensiune mai retrasa, este liniste si te poti incarca cu aerul curat al diminetii in tihna.Mi-ar fi placut sa ajung la aceasta unitate de cazare si iarna, caci am observat peisajul de basm din poze, dar accesul este un pic mai greut, nu imposibil, dar mai greu un pic. Pe noi nu ne sperie acest aspect, dar am mentionat caci e bine de stiut. Sper sa mai ajungem aici si intr-o vacanta de iarna , dar pana atunci, va las sa priviti cateva poze frumoase, amintiri de suflet!

Recomand Vila Adela LacuRosu – super ok! 🌸❤💕

Leave a Reply

Your email address will not be published.