Recomandari

5 modele de pantofi de ieșit în oraș

Dacă nu mai lucrezi de acasă, va trebui să îți refaci garderoba și să te pregătești pentru mersul la serviciu. Vei avea nevoie și de ținute casual și de ținute office. Desigur că în afară de job mai trebuie să mergi și la cumpărături și uneori în vizite la rude sau prieteni. Copiii trebuie și ei luați de la școală.

Pot apărea tot felul de situații și este bine să fii bine pregătită din punctul de vedere al hainelor și al încălțămintei. Așadar, dacă nu ai mai făcut  de mult cumpărături, este timpul să începi să alegi și să achiziționezi cele mai folositoare lucruri. Cred că nu îți vor prisosi câteva sugestii suplimentare în ceea ce privește încălțămintea de sezon. Pentru ce modele de pantofi poți opta în primăvara aceasta? 

Pantofii cu toc sunt necesari

Pentru job, mai mult ca sigur că vei avea nevoie de astfel de pantofi. Îți recomandăm pantofii negri sau bleumarin închis. Tocul nu trebuie să fie foarte înalt, ci eventual este bine să fie foarte stabil și comod. Sunt potriviți și pentru ședințele importante. 

De preferat, ai putea alege pantofi cu toc din piele naturală. Au un look deosebit și nu vei obosi repede după multe ore de stat în picioare. Se întrețin foarte ușor și îi vei putea purta și anul viitor, dacă modelul este clasic.

Balerinii din piele sau decupați

Este important! Este un model de încălțăminte foarte comodă. Îți vor fi de folos în zilele în care va trebui să faci ore suplimentare. Sunt potriviți pentru cumpărături, pentru vizite lungi și obositoare, pentru dus copiii la înot sau la alte cursuri recreative. Vremea este încă răcoroasă, dar se apropie zilele însorite. Acest lucru înseamnă ca nu va fi o investiție inutilă. Poți opta pentru modelele din piele întoarsă și culori neutre sau pentru modelele de culori închise și sobre. 

Mocasini de damă din piele naturală

Îți vor prinde bine mai ales în această primăvară. Poate nu știai, dar o pereche de mocasini de damă din piele naturală reprezintă soluția perfectă pentru zilele când vei merge la cumpărături sau pentru plimbările în parc din week-end. Mocasinii reprezintă una dintre cele mai comode tipuri de încălțăminte, foarte practici și potriviți pentru mersul pe jos. 

Pot fi purtați la fuste lungi sau pantaloni, pot fi asortați cu genți tip sport sau cu rucsaci din piele sau material textil. În acest sezon sunt multe modele de mocasini de damă din piele naturală incluse în ofertele celor mai importante magazine online de încălțăminte de foarte bună calitate. Se poartă și mocasinii care au culori aprinse.

Teniși din material textil 

Sunt preferați de persoanele care doresc o încălțăminte ușoară. Este adevărat că nu rezistă mult timp, însă sunt foarte comozi și prețul este foarte bun. Foarte potriviți pentru activitățile din weekend și pentru timpul petrecut prin grădină. 

Sandale 

Încă nu este aglomerat și sunt multe modele de sandale de damă în stocurile magazinelor online și fizice. Este un moment bun să începi cumpărăturile pentru sezonul de vară, chiar acum. Vei avea de unde alege. 

Noi îți recomandăm sandale din piele naturală cu toc mic sau mediu sau cu talpă plată. Contează foarte mult calitatea pielii și calapodul. Sandalele ortopedice sunt o alegere foarte bună. Te vei simți foarte bine și vei obosi greu în ele, chiar dacă vei avea o zi aglomerată. 

În concluzie, sperăm ca aceste 5 modele de pantofi îți vor aduce un boost garderobei pentru a te simți cât mai bine în pielea ta și în pantofii tăi. Zile ușoare să ai!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.