puzzle harta romaniei
Recomandari

Activitate in familie – Puzzle “Romania” de la D-Toys

Buna dragilor! Ati vazut ca suntem innebuniti dupa Puzzle-uri , dar as vrea sa va prezint unul care merge pentru copii de scoala mai degraba, care ii ajuta sa isi imbogateasca cunostintele generale, in materie de geografie!

Puzzle-ul educativ este de la firma D-Toys si l-am achizitionat de la Auchan , are 240 piese si este recomandat in special copiilor cu varsta de peste 7 ani, dar bineinteles ca poate fi realizat cu ajutor si de copii mai mici, precum Diana noastra de 4 anisori.

Ca si dimensiuni, are 30 cm x 30 cm x 5cm, este calitativ, frumos colorat si imi place ca prezinta principalele obiective turistice din toate zonele Romaniei.

Piesele sunt micute, deci o sa aveti ceva de lucru, dar rezultatul final o sa va placa foarte mult si o sa fiti mandri de ce ati realizat!

Sunt sigura ca dupa ce il terminati, copiii vor incepe sa caute obiectivele principale pe internet si or sa vrea sa afle cat mai multe detalii despre ele, astfel isi vor putea imbogati cunostintele generale intr-un mod constructiv!

Voi ce Puzzle-uri faceti in familie? Pana data viitoare, Kisses!

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.