Oana Roxana

Welcome to my world! Lifestyle & Journal
Recomandari

Activitate in familie – Puzzle “Romania” de la D-Toys

22 June 2020
puzzle harta romaniei

Buna dragilor! Ati vazut ca suntem innebuniti dupa Puzzle-uri , dar as vrea sa va prezint unul care merge pentru copii de scoala mai degraba, care ii ajuta sa isi imbogateasca cunostintele generale, in materie de geografie!

Puzzle-ul educativ este de la firma D-Toys si l-am achizitionat de la Auchan , are 240 piese si este recomandat in special copiilor cu varsta de peste 7 ani, dar bineinteles ca poate fi realizat cu ajutor si de copii mai mici, precum Diana noastra de 4 anisori.

Ca si dimensiuni, are 30 cm x 30 cm x 5cm, este calitativ, frumos colorat si imi place ca prezinta principalele obiective turistice din toate zonele Romaniei.

Piesele sunt micute, deci o sa aveti ceva de lucru, dar rezultatul final o sa va placa foarte mult si o sa fiti mandri de ce ati realizat!

Sunt sigura ca dupa ce il terminati, copiii vor incepe sa caute obiectivele principale pe internet si or sa vrea sa afle cat mai multe detalii despre ele, astfel isi vor putea imbogati cunostintele generale intr-un mod constructiv!

Voi ce Puzzle-uri faceti in familie? Pana data viitoare, Kisses!

  1. Cât de captivant e acest puzzle, băiatul meu sigur l-ar găsi interesant, mai ales că a început să-i placă geografia, caută singur informații despre țări, are și un atlas atrăgător!

  2. Ce dragut arata! Chiar e foarte util pentru copii, pentru a-si imbogati cunostintele. Eu in continuare prefer puzzleurile cu peisaje, de 1000 de piese

  3. Vai!! Ce fain e puzzelul! Eu sunt înnebunită după tot ce înseamnă România și promovarea României. Am călătorit prin toată România aprope 3 ani continuu și am rămas îndrăgostită. O să îl caut și eu să mă relaxez. Mulțumesc!

  4. Ce puzzlel fain si in acelasi timp educativ. Mai demult faceam si eu multe dar acuma nu prea mai am timp.Dar inca mi se pare o acctivitate foarte relaxanta

  5. Woww! Arata mult prea tare! Noi facem puzzle-uri cu Paw Patrol si alte personaje din Desene animate 🙂 voi sunteți deja mai utin mai măricei:) băiețelul meu face 3 anișori în august dar imi place maxim acest puzzle si o sa ma uit după el prin Auchan!

  6. De când vreau si eu un puzzle mare- parca am chef asa sa ma întorc puțin in copilărie – atunci când aveam multă răbdare 😅😅

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *