Dezvoltare personala

Bucuria – arta de a trai fericit!

Bucuria este o atitudine si vine dintr-un sentiment de pace interioara, de multumire si de apreciere a vietii!
Ea poate deveni o stare care sa ne insoteasca mereu, daca invatam sa o cultivam si daca o lasam sa devina un mod de viata, fara a depinde in mod necesar de o reusita.

  • Seteaza-ti intentia de a fi bucuros, gandeste-te des la ea si asa vei depasi mai usor orice situtie neplacuta intalnita in drumul tau, realizand ca aceasta se va termina la un moment dat!
  • Identifica acele lucruri mici care te fac fericit si cauta-le in viata ta des! Uita-te in jur și observa cat mai multe surse de bucurie pentru tine si vei vedea cum starea de bucurie din viata ta se intensifica. Incepe cu cele mici, pentru ca acolo sta adevarata maiestrie in arta bucuriei.
  • Bucuria nu trebuie sa fie imensa ca sa o consideri adevarata. Poate fi bucuria de a savura o cafea dimineata, de a admira un apus frumos, de a mirosi niste flori frumos parfumate. Ea poate fi de la o simpla placere la extaz, de la un mic fior pana la entuziasm. Joaca-te cu intensitatea ca si cum ar fi volumul melodiilor preferate!
  • Ceea ce gandim atragem. Daca noi aratam si observam ceea ce avem bine in viata noastra, mecanismele subconstiente ale mintii noastre vor invata ce sa caute pentru noi si ne vor oferi mai multe surse de bucurie.
  • Rugaciunea este principala mea sursa de bucurie, imi aduce pace in suflet, liniste si siguranta ca atata timp cat El exista, viata mea are sens si ritm!
  • Ofera un sprijin cuiva drag, fa-i o bucurie, ajuta pe cineva cu suflet curat si sentimentul de multumire este garantat! E un sentiment implinitor sa stii ca ai pus o caramida in piramida vietii unui om!
  • Cu totii avem nevoie de o viziune care sa ne traga in sus, sa crestem. Cand iti afli rostul vietii tale pe pamant, totul devine mai usor, mai frumos, orice efort e facut cu bucurie. Intreaba-te des daca ceea ce faci iti aduce satisfactie si te implineste si pastreaza bucuria si satisfactiile ei aproape!

Aduceti stari de bucurie in viata voastra in fiecare zi, a trai #bucuria se invata, se sudeaza si se cristalizeaza!

Va pup, Oana!

Leave a Reply

Your email address will not be published.