Recomandari

Ce combinații de culori alegem în 2022?

De cele mai multe ori când alegem o ținută ne bazăm cel mai tare pe gusturile noastre, simțul estetic al fiecăruia dintre noi, sau preferințele personale. Însă de câte ori stăm să judecăm dacă nuanțele alese sunt într-adevăr în ton sau creează armonia pe care am dori să o regăsim în look-ul nostru?

Fiecare an are noi tendințe legate de modă, noi idei, și, de asemenea, noi combinații de culori ce își vor face simțită prezența pe tot parcursul anului.

Hai să vedem ce combinații alese ne așteaptă în 2022:

Verde și galben

Până recent această combinație a fost aproape interzisă, fiind considerată o crimă a modei să asortezi aceste două culori diametral opuse. În acest an însă designerii se joacă din ce în ce mai mult cu provocările și încearcă să aducă în prim plan combinații cât mai provocatoare, care să atragă privirile și să îți ofere o stare de spirit pozitivă.

Nimic nu spune mai tare ”optimism” decât culoarea fierbinte a soarelui și culoarea ierbii proaspăt tăiate.

Albastru și roșu

Această combinație nu a luat naștere recent, fiind mereu în topurile designerilor. Gândește-te cât de tare îți transformă look-ul un sacou roșu adăugat la o pereche simplă de blugi.

Dacă mai punem la bătaie și niște pantofi cu toc în ton cu sacoul, voila! Astfel poți crea un look business fără să fie nevoie de ținute închise la culoare.

Portocaliu și albastru

O combinație mortală, care nu necesită absolut nicio altă culoare în plus. Aceste două nuanțe aduse laolaltă vorbesc mai tare decât orice alte stiluri.

La fel, poți combina o pereche relativ plictisitoare de blugi sau pantaloni navy cu un top portocaliu, dând instant viață întregii ținute. Pentru pantofi optează pentru culori neutre, sau bej sau negru, fără să strici armonia creată de albastru și portocaliu.

Portocaliu și negru

Cu toții suntem fani a culorii negru, dintr-un motiv sau altul. Negrul merge bine cu orice, oricând, orice ținută și orice ocazie. Însă cum spuneam, în acest an, după perioadele grele prin care am trecut cu toții, avem nevoie de un mic impuls pentru a adăuga viață, strălucire ținutei și stării de spirit de zi cu zi.

Astfel, poți scoate ușor din cotidian o rochie simplă neagră adăugând un sacou portocaliu. În plus, ai aici ocazia să alegi accesorii negre fără a strica combinația de culori pentru care ai optat.

Violet și alb

La fel ca negrul, albul este ușor de combinat și arată bine în majoritatea situațiilor, fiind o culoare net mai potrivită pentru zilele călduroase de vară decât negrul.

Această combinație, spre deosebire de cele menționate anterior, este mai delicată, mai armonioasă, și nu va atrage neapărat toate privirile asupra ta. Pentru un plus de strălucire poți adăuga lejer niște accesorii aurii, ce merg perfect cu combinația de violet-alb, fără a da impresia de ”prea mult”.

Roz și gri

Dacă nu îți place neapărat violetul, poți opta pentru sora ei mai suavă, rozul, care în acest sezon merge perfect în combinație cu griul. Nu există limite când vine vorba de această combinație idilică, și poți purta culorile oricând și oriunde. Poți să adaugi accesorii argintii, pentru un plus de strălucire.

Acum că știi exact ce culori merg bine în acest an, tot ce rămâne de făcut este să îți creezi ținuta ideală. Pentru acest lucru, Crazy-Deals.ro îți sare în ajutor cu un cod reducere Answear, care te va motiva să îți umpli coșul online de cumpărături și să te joci și mai mult cu combinațiile trendy din acest sezon!

*Articol sponsorizat crazy-deals.ro

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.