Recomandari

Confort fără egal – încălzirea și răcirea în pardoseală

Bucura-te de un camin mai confortabil, in orice sezon:

*Articol sponsorizat

Dorești să îți menții temperatura potrivită acasă? Ori poate vă construiți sau vă reamenajați casa și doriți să aveți sistemul de încălzire și răcire potrivit locuinței deținute? Descoperă încălzirea în pardoseală cu agent termic, de la Magnum Heating, prin reprezentantul zonal Case Călduroase!

Vei avea cea mai eficientă metodă de a obține confortul pentru casa ta, în combinație cu sistemele de energie regenerabilă disponibile la ora actuală. Te vei bucura de o soluție integrată cu eficiență energetică ridicată. Iată câteva din beneficii:

 • Integrare sau adaptare perfectă cu alte sisteme;
 • Soluții personalizate;
 • Mai sănătos;
 • Economii maxime;
 • Sistem integral de eficiență energetică ridicată;
 • Mai ales atunci când comparați alte opțiuni de încălzire și răcire, un sistem cu agent termic (denumit și hidraulic) este, fără îndoială, cel mai eficient, oferind un nivel ridicat de confort, cu un consum mai mic de energie.

Sursa foto : Magnum Heating

Soluția aceasta de încălzire a locuinței este:

 1. Economică. Consumul de energie cu un sistem de încălzire și răcire prin pardoseală este mult mai mic decât cu alte sisteme, astfel încât pentru a menține o temperatură ambiantă de 20 ° C, numai apa este încălzită la 30-40 ° C. Cu sistemele cu radiatoare electrice, este necesar să urcați temperatura apei la 70-80 ° C pentru a atinge aceeași temperatură în cameră.
 2. Sănătoasă. Acesta este singurul sistem recomandat de Organizația Mondială a Sănătății (OMS).
 3. Confortabilă. Se ajustează la profilul de temperatură ideal al corpului uman, oferind confort maxim atât în ​​perioadele de încălzire, cât și de răcire.
 4. Ușor de integrat. Cu orice tip de pardoseală (lemn, marmură, ceramică etc.)
 5. Invizibilă. Nu o vezi …simți doar confortul.
 6. Oferă o izolație suplimentară. Instalarea acestui sistem de încălzire asigură o izolare suplimentară, îmbunătățind condițiile termice și acustice ale locuinței.

De ce este importantă atât încălzirea, cât și răcirea?

 • Răcirea

Aceeași instalație de încălzire prin pardoseală poate fi utilizată pentru a reîmprospăta mediul în cele mai calde anotimpuri (știm cu toții de căldura insuportabilă din țara noastră, din ultimele veri). Sistemul cu agent termic, în pardoseală, împinge apa la o temperatură de aproximativ 12-18 ° C, – astfel se absoarbe excesul de căldură din cameră, oferindu-se o senzație plăcută de prospețime.

 • Încălzirea

În timpul perioadei de încălzire, sistemul hidraulic pompeaza apa la o temperatură scăzută (30-40ºC). Circuitele de conducte, care sunt în contact direct cu betonul, îi dau căldură, care la rândul său încălzește podeaua, obținând o temperatură ambiantă plăcută. Căldura este emisă de radiații, care oferă o senzație de confort incomparabilă, deoarece căldura este distribuită uniform în toată camera.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.