Daily Blog - Lifestyle

Daily blog: organizare – Biblioteca noua Jysk plus album foto concediu Grecia!

Buna dragilor! De astazi incep o serie de daily blog-uri, sper sa am timpul necesar sa va scriu zilnic, dar incercam! Ideea acestui site a fost sa va tin la curent cu ce fac eu in viata de zi cu zi, poate va inspira anumite cumparaturi, sau organizatoare, retete, sfaturi de calatorie, si multe alte lucruri care poate va inspira intr-o oarecare masura!! Stiu ca ma asteptati o parte din voi si pe Youtube, dar promit ca atunci cand voi avea timpul necesar, voi mai posta si acolo!

Am inceput saptamana cu partea de organizare si curatenie, Dia la gradi, eu la serviciu o bucata din zi si apoi pe cai! Am mers la Jysk pentru a cumpara o piesa de mobilier care sa ma ajute sa ii asez cartile si alte jucarii Dianei intr-un mod cat mai productiv si aspectuos, si spre bucuria mea mare…am gasit!!

Corpul acesta se poate pune si in picioare, dar pentru mine este perfect asa, pe orizontala, pentru ca l-am pus sub televizor si a imbracat peretele intre usa de la intrare in camera si comoda cu hainute. Asadar, l-a montat sotul meu drag si am dat startul la aranjat: carti de citit, puzzle uri (o mica parte caci are foarte multe si nu am loc deocamdata sa le expun, cand ne vom muta la casuta noastra atunci voi face un corp special pentru ele), carti de colorat, carti de activitati, cutia cu jucarii, cutia cu papusi si altele. Imi place foarte mult cum arata, mobilierul din camera ei este Sonoma combinat cu pal alb (facut la comanda dupa un model de pe internet) si acest corp este in perfecta completare!

Cand a sosit de la gradi, Dia s-a bucurat foarte mult cand l-a vazut , ba chiar i-a gasit o noua “trebuinta”, instalandu-se comod sa coloreze cu urechile ciulite spre tableta :).

Costul a fost de 200 Lei, l-am luat din Jysk Abator (Constanta), dar era ultima bucata, poate mai gasiti la alte magazine Jysk din oras! Se numeste Separator Haldager 8 si momentan pe site il au in varianta pe gri!

Tot astazi, m-am ocupat si de un nou album foto pentru concediul din Grecia din 2019. Sunt innebunita dupa poze si amintiri asternute pe hartie, mai ales organizate pe zile, in albume foto. Am selectat cu greu 200 poze din miile pe care le fac in fiecare concediu si am printat in format 13×18 cm, la imprimanta mea Epson, apoi le-am pus in ordine cronologica pe zile in albumul foto achizitionat de la Cartuseria! Numai de acolo imi cumpar albumele foto, cele pentru concedii le iau pentru poze tip 13×18 pentru ca sunt foarte mult poze deosebite, peisaje eloectrizante, dar pentru pozele de zi cu zi, cumpar albume foto 10 x15 cm cu 300 poze sau mai multe. Mi-am facut eu in Photoshop si un colaj pentru coperta si….voila!! Sunt foarte foarte multumita de ce a iesit!!!

Haideti sa va arat ce modele cumpar eu de la Cartuseria: ACESTA pentru cele 13×18, impreunca cu ACESTA, iar pentru pozele 10×15, ultima data l-am cumparat pe ACESTA!

Am profitat de aceasta zi sa ii mai aranjez din hainutele Diei..si iata ca am ajuns si la seara, asa ca time for…relax!! Sper ca ati avut o zi buna si va urez o saptamana plina cu spor si reusite!! Va pup, sa ne revedem si maine!

Kisses,

Oana

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.