Recomandari

Ferma Prietenosilor de la Petrom

7 June 2021

Buna, dragilor! Veste mareee: animalutele prietenoase de la ferma au sosit in statiile Petrom! Pana pe 27 Iunie va puteti incanta copiii cu prieteni noi , de care se vor bucura garantat! Didi a noastra este fermecata, doarme cu ei, ii aranjeaza tot timpul prin casa, se joaca facand “activitati de gradi” cu ei si ii poarta peste tot! Adevarul este ca si noi adultii suntem ca niste copii pe langa ei, sunt foarte de efect!

Ce trebuie sa faci este sa alimentezi de minim 25 lei din statiile Petrom si sa strangi puncte bonus, pentru a completa talonul oferit! La 10 puncte stranse, poti achizitiona un plus cu pretul promotional de 21.99 Lei! Grabiti-va, prietenii va asteapta pana pe 27 Iunie!

Prietenii de la ferma de care te poti bucura sunt: Paunul Elegant, Broscuta Sportiva, Iepurasul Vorbaret, Taurasul Inimos, Berbecul Povestitor, Catelul Uituc, Magarusul Buclucas, Mielutul Visator, Porcusorul Timid si Ratusca!

Sa va bucurati de ele!

      1. Și eu profit mereu de plusurile ce sunt la oferta în Petrom. Am o grămadă mare acasă, hihi 😍😍😍😍

  1. Facusem si noi o ferma de plusuri, dar ca asta era acum vreo 15 ani si ca le adoptam de la Real. Cata zbatere a fost pana am reusit sa le aducem pe toate acasa, dar cred ca stii asta.

  2. Super simpatice aceste jucarioare, ce multe sunt!! Oita imi place. Poate mai adoptati cateva animale daca aveti loc. Poate imi iau si eu un animalut. 🤣

  3. Sunt foarte frumosi si chiar ai luat foarte multi. Eu ma bucur ca nu stie Cristina mea de ei. Ea le-a descoperit pe cele de la penny si nu am scapat pana nu le-am cumparat pe toate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *