Recomandari

Pareri despre aspiratoarele robot

De curand tot imi fac cu ochiul aspiratoarele robot. Ba cand ma plimb prin oras mai vad cate un afis, ba cand trec pe langa anumite magazine le vad expuse in geam si ma tot intreb daca oare chiar isi merita investitia acesti robotei.

*Articol sponsorizat

Am cautat putin pe internet si am vazut ca preturile variaza mult iar parerile sunt destul de impartite. Uitandu-ma la review-uri pe Emag, unii spun ca sunt foarte bune aceste aspiratoare, in timp ce altii sunt total nemultumiti. Acum na, poate o mai fi si chestia ca poate unii nu stiu cum sa il foloseasca sau au din prima asteptarile prea mari, ori efectiv chiar nu sunt bune aceste aspiratoare robot.

In analiza mea destul de amanuntita am ajuns la urmatoarele concluzii:

  • Robotii pe care ii vad prin supermarket sunt mai degraba No Name, branduri total necunoscute si care au un pret intre 200-600 lei, nu sunt buni de nimic.
  • Un aspirator robot bunisor costa intre 1000-2000 lei. Apoi urmeaza gama de top.
  • Daca am un aspirator robot nu inseamna ca am scapat in totalitate de treaba. Acesta il folosim mai mult in intretinerea curateniei.
  • La ceva timp trebuie sa mai investim in accesorii. In functie de cat de des il folosim, se mai deterioreaza o perie, se mai uzeaza carpa de la mop si tot asa. Accesoriile/consumabilele se gasesc de cumparat online, doar ca presupun o cheltuiala in plus.

Una peste alta, analizand o serie de videoclipuri pe Youtube despre diferite modele si citind pareri despre aspiratoare robot, am ajuns la concluzia ca sunt destul de benefice si ne usureaza viata.

Acum…un aspirator robot bun costa ceva banuti, dar poate in curand o sa ma bucur si eu de functionalitatile unuia :).

Voi aveti aspirator robot? Ce model aveti? Sunteti multumiti? Daca ar fi sa puteti alege din nou, ati mai cumpara un aspirator robot?

Leave a Reply

Your email address will not be published.