Calatorii | Lifestyle

Unde calatorim anul acesta?

4 June 2020
unde calatorim anul acesta?

Consultantii de marketing turistic considera ca romanii vor pleca in vacante anul acesta, insa mai mult pe plan local, in numar mai mic si in conditii mai dificile. De asemenea, vor opta pentru cazari in zone izolate si vor pune accent pe curatenie si igienizare in vederea rezervarii unei cazari. Voi v-ati hotarat unde veti pleca? Ce repere luati in considerare pentru cazare? Ce considerati primordial in aceasta perioada din punct de vedere al cazarii?

Pentru mine este primul an cand NU voi rezerva din timp nicio cazare decat cu cateva zile inainte sa ma pregatesc sa plec. Planuiesc sa merg la bulgari cand nu va fi nevoie sa stam in izolare dupa ce intram in tara si as vrea sa mai ajung la sfarsitul verii la munte, pentru niste trasee montane, caci mi e tare dor si facem asta anual!

Stay safe, kisses,

Oana!

  1. Categoric in Romania, am avut doua vacante planificate, Italia si Spania pentru care speram sa ne recuperam banii de avion. Pe cea in Romania am anulat-o usor era vorba doar de Booking cu anulare gratuita. Sa vedem acum ce alegem in loc, tot Romania evident.

  2. Anul asta nu merg….nici anul trecut nu am fost, deoarece Derek era mic….
    Eu ii cred pe oameni că trebuie să călătorească, dar sa o facă la noi in tara…sunt atâtea locuri …izolate și pline de natura….

  3. Pentru anul acesta nu am prevazut vreun concediu, dar daca e sa o facem, cel mai probabil o sa ramanem in tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *