Daily Blog - Lifestyle

Welcome to the family..Tommy!

Izolarea asta de 2 luni a adus si ceva bun pentru toata lumea, am avut timp mai mult acasa, am avut timp sa facem o mie de lucruri care inainte nu mai aveam rabdare sa le facem, curat in poze, in dvd uri, in carti, reorganizari, plus alte activitati dar uite ca foarte multa lume si-a inbogatit viata cu cate un sufletel si eu m-am alaturat lor!

Sa va fac cunostinta cu…Tommy (nume ales de sotul meu), un puiut norocos caci va fi extrem de iubit si alintat, ca si celelalte suflete din casa noastra.

Am crescut la curte la bunica mea cu multe pisici si doi caini, apoi m-am mutat la bloc la parintii mei si pana sa ma mut am avut si acolo catelusa si pisoi in casa, deci sunt ANIMAL LOVER si obisnuita cu ei, asa ca primul gand cand m am mutat cu al meu sot a fost sa iau un suflet si a venit Bella care acum are 9 ani, dar iata cat de imprevizibila e viata si am ajuns sa am iar perechea fericita de pisoi-catea!

Gasiti foarte multi pisici pe grupuri perioada aceasta spre adoptie, eu am gasit la o doamna ce avea o fetita si un baiat si mi am dorit foarte mult sa fie baiat (vreau sa mai echilibrez sexele in casa :d) si sa aiba modelul blanii tigrat, cum era si Tigrut de la bloc care trait 15 ani!!.

Tommy are 3 luni acum, e jucaus din cale afara, a inceput sa se catere peste tot, scoate si gherutele bine de tot, dar este atat de dulce ca te topesti. Imi doarme pe perna, chiar daca nu e indicat, dar cine ii poate rezista, el este acum mezinul familiei!

Dam tarcoale pe la pesti…facem cunostinta prin geam

Am considerat un plus faptul ca era obisnuit deja cu litiera, mananca boabe, plicuri de carnita, deci toate fooarte bune. Bella ne a chinut muuult cand am luat o, greu a invatat sa faca afara, a ros mai tot, sa zicem ca Tommy e cel mai cuminte membru al familiei deocamdata :))

Va recomand sa luati un suflet necuvantator acasa, imbraca extraordinar de frumos peisajul, va umple vietile de fericire si bucurie, aveti motive in plus sa radeti, sa va distrati, dar mai ales recomand pentru copii , Dia are 4 ani si este innebunita dupa el, il ingrijeste, matura dupa el la litiera, ii pune boabe, il poarta prin casa in brate, se joaca cu el.

Astept poze si de la voi cu animalutele voastre si poate imi dati si niste sugestii de o litiera mai inalta, un cos de somn sau o jucarie, sunt deschisa la orice sugestie!

Bella (9 ani)

Nu uita sa imi lasi un feedback daca ti-a placut articolul meu si ne vedem si pe Facebook, Instagram si Youtube!

Kisses,

Oana

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.